Saturday, 18 June 2011

Minggu ni,aku ada 2 fellings yang memang suka buat aku pening!First happy,syukur la sbb da terlepas dari exam..Pasal exam,SYUKUR sangat2 sebab result da smakin meningkat dari segi gred,"I ve got 6a 2b in my last exam.."
I dunno la camner bole dapat result cmtu sebab sehari sebelum start exam, orang laen da sebok cari buku..Aku pon cari gak,cari NOVEL..Buat-buat tak sedar~haha..

Tapi,aku study gak la masa tuh,sebab tengok orang len study,jelous pulakk..So,ambik la mana 2 buku yang patot dibaca.."Sesi study diselang selikan dengan baca novel dan maen UNO!" tak sedar2..Sebelum periksa aritu, da janji olok2 ngan abah nak dapat 3a 5b..Bole tahan ar sebab dulu selalu dapat 2a..ada gak impian nak naek taraf kan :p..So,dengan buku yang entah ke mana,study pon maen2,maka hari Isnin tuh,aku pun start la jawab periksa...Nervous tak?Ofc lerrr!"Yang ko tak study tu pe sal??kan3?!" =_=".. start ngan BM..

Bm-bukak paper 1,blurr wey!
Math-kacang jo!last2 dapat markah besar ciput!
Bi-paper 2,tak check..sorry Sir
Pai-pagi tu baru nak hafal sungguh2!
Kh-bukak paper,jwb jer,asal jawab!kan??
Sejarah-hentam sajalah pasal da blurr giler
Sn-paper 1 sng,paper 2,mak oiii!
Geo-Bole tahan r

Malam lepas abis exam,terus makan mi segera jenama Mamee ngan room mate..slurppp,kari extra pedas!p/s:jenama mi pon letak err,skema2~ Meleleh hingus sorang2!haha!

The Conclusion,dengan macam 2 fellings,"aku pon redho je la"
Dapat result pon redho je!Walaupun gred naek,markah tak berapa naek.. 
Abah cakap,tu markah kesian je! Memang betol pon,so aku pon  syukur,tapi....
 xpuas hati ag but bukan tamak yer!

so,tu je la story yang aku nak kongsi arinie,bye!

Kamsahamnida!

No comments :

Post a Comment