Sunday, 6 November 2011

The deeper sorrow carves into your being the more joy you can contain...

Awak2...tahu tak apa berlaku kat saya semalam? Saya demam la!aigoo!baru nak beraya sakan...Betul la!Semalam kan raya,awk tak tahu ke? 


Masa, kira2 30 minit selepas solat subuh
Cubaan pertama: Gosok baju raya, then baju koyak! Waaaa  
i <3 u so much seterika,but why u don't love me haaa?    T_T



Why,why?! aaaaaa

Masa, lepas mandi
Cubaan kedua : Makanan banyak and sedap2,tapi tak ada selera laa

p/s: tu cobaan gak k?errr    =_="


Masa, balik dari surau
Cubaan ketiga : Demam! uhuk uhukkk, then Tido sampai kol 2 hehe




Ramai sepupu aku kena CHICKEN POX! Kesiannnn
ada sepupu aku (Alif) tu kena sekaligus ngan kakak dia....sian plak sebab parents dia a.k.a mak n pak saudara aku pergi haji...So, bebudak tu stay kat umah aku la sementara parents diorang pergi haji...
Nanges nanges ar sepupu aku tu sebab tak tahan sakit.. kot-kot la
Nak pergi klinik,sumer tutup! Al maklumla, raya korban kan..klinik cina pon tutup..  "closed"


Malam tu bag diorang makan panadol...giler susah nak bagi dia telan...masuk mulut,keluar balik...menguji kesabaran bet0l..Jalan penyelesaiannya, kitaorang hancurkan ubat tu and campurkan dalam susu coklat..Ambikk ko!


-
-
-
-
-
-

SELESAI! mission complete..Bak kata adek aku, GOLL!!!!

Today...Begin a new life.......krek2..entah apa aper..that's all,bye!



Yang suka merapu,

NUR HAZIERAH 




Kamsahamnida!

No comments :

Post a Comment