Tuesday, 6 December 2011

i love books,yeah ~

Cuti sekolah! Entah apa nak buat..Baca buku bertukar jadi "baca novel"
Azam untuk jogging pagi2, bertukar jadik "tergolek atas katil"
Awal 2 bulan aritu aku ada kerja sampingan kat rumah, jadi cikgu tuisyen!
CIKGU YANG GARANG...Takuut tak,takut takk? Sapa2 yang malas tu aku cubit jer,haha mangsa penderaan (salah satu cara release tenshion,haha evil!)

Kekadang tu aku baca gak arr buku sejarah..entah bila minat sejarah plakk,ahak
GOODBYE GEOGRAPHY, HELLO HISTORY!
Skarang aku duduk kat kampung,hajat nak pergi belajar math ngan sepupu,but nanti2 lar,hehehe
==>perangai buruk,suka menangguh kerja

So....................Dari sekarang aku kena belajar dengan gigih lagi,chaiyokkk!

ececee...Kiter kan "PMR'S VICTIM"

Stop typing,bye..


Kamsahamnida!

No comments :

Post a Comment