Sunday, 1 January 2012

My Pmr is coming!

Happy New Year to all readers! Tahun ni aku dah jadi PMR'S VICTIM...Wowww,cepatnya masa berlalu...Fuhhh, nervous


PMR,PMR,PMR,PMR,PMR,PMR,PMR,PMR ===>CUKUP 8 SUBJEK,HAHA ^-^
Hari ni kena check in hostel..Huhu,goodbye~ (buat-buat sedih la pulak)
Azam taun ni nak jadi lebih rajin..Wow rajin camne tu ek?hoho,rajin untuk buat latihan la...aiyokk,dah namanya PMR'S VICTIM...So,kena upgrade-kan la rajin tu...Expired lepas PMR! Hahaha E.V.I.L

every villian is lemons <== Tekan2!


JANGAN PIKIR PMR  NI SENANG..for those yg dah dapat straight a,bole la cakap senang...kita yang tak dapat lagi ni kena la pergiatkan usaha!yeah,kampung kiter kampung pisang! (buat blurr)


Ada orang cakap..........  -ayat yang tidak sedap di dengar-.

"PMR ni senang jer..Mula2 memang dapat 1a,2a, PMR nanti straight a la"

"Alah belajar gitu-gitu jer pon dapat straight a"

Pss,ada orang jelous kat sini   =_="

So,for those including me yang nak buat muka ce gini masa nak dapat result nanti      

Wajib ikut nasihat di bawah....

"Belajar la elok-elok..Yang penting belajar duluu"

"Buat latihan banyak-banyak"

"Jangan dok ngadap internet jer"  ==> ayat paling Hot


So,next year =====>  Belajar separuh mati+Buat latihan banyak2+Doa= Tawakal


Chaiyok-chaiyok 97's!

"Success usually comes to those who are too busy to be looking for it."
 - Henry David Thoreau, American author and philosopher

Kamsahamnida!

No comments :

Post a Comment