Saturday, 25 February 2012

The Roses drop in my heart

Assalamualaikum peeps! Lama tak layan blog ni kan,hehe I just having my busy life,ergh so annoying

Anyway,of course la macam-macam cerita yang nak dikongsikan rite,hehe...Baru start naik form 2,ops form3.Ok FINE!Kiter tahu kiter da jadi form 3 ====>ngajuk konon
Nak tau ke tak nak tau ke,nak citer jugak yang my homework  ibaratnya macam kat puncak Gunung Kinabalu sanaaaa nu!Mak oii banyakknyaaaaaa

Cikgu-cikgu dah mula speed mengajar kitaorang kat TePCES tu..TePCES means my school, a nickname for "Terengganu Premier Chukai Excellence School".Nak senang panggil TePCES haa gituu..Minggu lepas baru habis bab sukan memanah...Walaupun tak menang,muka burn macam udang kara but I am happy!Kengkadang rasa bosan jugak kalau ada latihan tiap-tiap petang,but kalau fikir-fikir melalui sukan ni la, I got,not several,not many,but A LOT of friends!My friends or the archers are so friendly,kind and kinda make some jokes with me..I gonna miss them after this~

Hari Khamis 23.02.2012 balik rumah!yeahhhhhhhhhh setelah beberapa tahun tak balik.Ceh koya~
 P/s: r u 4get that im living in hostel ok,so this why im such an 'un-normal person'

Hari ni hari Ahad,ai betul la dah pukul 12.20 pagi kan..Hehe,masih selamat berada di rumah dan belum berada di asrama..Hey, kita ada reasons la

Tadi bukak facebook orang tu,pergh sweet gilerrrrr ! auuu Nana Yasmin and Rizkiyah Kenoo don't be jelous ok,peace x0x0x0

So.........OPS,awak-awak doakan kejayaan saya dalam peperiksaan Pmr ye..Till here,bye

Sincerely,

Nur Hazierah Mazlan
Kamsahamnida!

No comments :

Post a Comment