Friday, 27 April 2012

food food food

Assalamualaikum awak-awak,lama tak jumpa...Rindu tak?*menunggu sehingga ad org balas
Oh ye ke? So swit la awak ni,macam Mr F..hehe Mr F, lama tak jumpa! Hari ni aku just nak share gambar waffle aku yang tip top petang tadi,handmade tau....Kalau nak tempah sila dial no yang tertera....Tak jumpa sudah...ok,check it out

-
-
-

Jeng jeng jeng....Ada bauuuuuu

 Taraaaaaaaaaaaaa.Dah siap,cepatkan aku masak hoho



Kalau nak tau resepi, tanya je Encik Google,kompem dia kasitau...Kat atas ni aku try berdasarkan resepi kat web iluvislam...Nampak je tak sedap,tapi menjilat jari kaki tau! Sorilah muka waffle tu tak lawa macam korang sebab sebab sebab...OK FINE! Sebab aku tak ada waffle maker tu...Sian kat aku kan, so aku just masak dia guna pembakar roti..Kreatif tak *angkat kening.......

Nak cite sikit ni, hari Khamis aritu lepas balik dari hostel, abah terus bawak aku pi dekat satu tempat ni *secret na,tak boleh habaq sebab mak aku p0n ada kat sana..So,kat majlis tu ada lah seorang penyanyi ni pergh sedap suara dia...Man,um0 aku agak dalam 40 an lah....Beliau ni femes jugak tapi identiti dirahsiakan okeyh...(Macam wartawan yang tulis pasal gosip je...) Then,nak tau tak ayah aku dapat cabutan bertuah..Hahaha tidak disangka-sangka..Nak tau hadiah apa? Jeng jeng jeng






Jauh kan,malangnya naseb kami....kan kan kan..So, kami tak tau lagi kami akan pergi ke tak..Just wait and seee

Kamsahamnida!

No comments :

Post a Comment