Friday, 13 July 2012

Hunks in the kitchen

Hai! Hari tu kan,kan,kan....ilek2
Kat asrama,dalam dorm aku , ada sorang akak ni kejutkan aku daripada tidorku yang nyenyak tanpa ada air liur basi walau setitikpon..Then,dia suruh aku pi padang sebab ada "ko-ko"..OK akak,Seb0k je kan,dah la orang tengah sakit gigi ni..Kang aku cabut gigi dia baru tahu..Akak,for ur information,saya ni form 3..NO MORE koko in my life okey...Forever and Always... #Terlebih excited cakap om-putih le pulok

Tapi kan, bagos jugak dia kejutkan aku tu...Pasal...aku tak solat zohor lagi...ehehehehe..Lepas solat,aku pon keluar dari dorm aku..Huhu bukan pi mana pon...Turun pustaka asrama je pon..Padang tadi tu kira cancel-lah ekk...Ahakk!Not my taste,takde class pi padang..Aiseman, berbulu pulak mata aku baca post ni...Kat pustaka, baca paper...Then,simbol tanduk dah datang hehehehe....Wow!Handsome giler mamat yang masuk cooking show ni..(Hot Guys Who Cook is Aired) Malangnya,non-muslim!Tak bole kawen!uhuhu,aku nangis selama setengah jam kat ctu sebab tak dapat kawen ngan dia...Haaa!Nak kata aku gatal nak mampos le tu..Haha takdelah..Apa kes nak nanges...Tak macho beb!!

ok,aweks cun...Scroll bawah siket..Woi,takkan tak nak excercise langsung..Patut la hampa ni banyak lemak..Jangan marah kat aku lagu tuu..






"find out interesting facts about each hot guy and the food recipes and feast your eyes on their ripped bodies underneath that shirt"

Bapak miang kan?1 more....


"This is must watch delicious series..And girls,the real meat is not on the plate"

Memandangkan korang sumer dah bagi isyarat miang korang,aku nak bagi nasihat siket..Sesama muslim, apa salahnya...Brothers and sisters, lower your gaze okey.Jangan la over sangat.Truely,pesanan ini difokuskan to myself..Alah,sape tak suka tengok mamat handsome kan..korean boys!
So, fikir-fikirkanlah and bak kata DMFK, fikir-fikirkanlah dan selamat beramal!

Sincerely, 

Nur Hazierah

Kamsahamnida!

No comments :

Post a Comment