Monday, 19 November 2012

Wayar otak putus

Aritu,Que basi ni ajak aku pergi pustaka..Setelah penat tunggu budak ni sarapan,berjalan,melintas jalan,jalan lagi,lintas jalan lagi pastu sampai la dekat Perpustakaan kat padang astaka tu.Tapi kemusykilan datang..Sebab apa tak ada orang kat pustaka ni?Mak cik guard yang gebu tu pon takde *identiti mak cik tersebut dirahsiakan...Then..episode malang bermula.....

"Queeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..Hari ni 1 Muharram la,cuti umum!!!!!"

"Ek?Dop ingat"

 -_-" oh....Lalu kami pon berkeputusan gi bandar je la..Spend time,date..Dah la aku bawak novel yang nak kena hantar,berapa kilogram entah...Dengan perasaan bimbang plus redha,aku tinggal je beg tu kat masjid..Ingat aku ni kuat sangat ke nak bawak 'benda alah tu segala?' Then,gi lepak2..Kedai pon dop buka abis..Bagai dunia ana yang punya *ceh

Lepas nak kena kantoi ambik gambar lam the store ni,budak ni tinggal aku ngan mak cik pekerja The Store.Aku dan mak cik the store tersebut pon buat sesi sua kenal.Bole pulak melarat sampai cerita dia pergi Haji =_=" sabar je la.Bukan aku tak berminat tapi "Mak cik ni bukan kedai kopi,mak cik kan sedang bekerja sekarang ni.Ni kira dapat gaji buta" cakap dalam hati je la,kang mak cik tu mengamuk naya aku 


 
Tarraaa,cuma nak cakap aku beli labuci n kain felt,oh sejak bila aku ber-seni ni.Nak jadi future good wife,guna la semua kemahiran ERT.Ahakk










Bila tarikh result PMR keluar?Konfius aku
Kamsahamnida!

No comments :

Post a Comment