Thursday, 13 December 2012

A Hope

Resut PMR 19 Disember 2012, tak tahu nak komen apa.Macam tak percaya benda alah tu dah nak keluar sebab setahu aku dia akan keluar hujung tahun.Tapi nak buat macam mana dah 'due' la katakan. Usaha dah usaha,tawakal dan berdoa sahajalah kepada Allah SWT.Sebagai manusia kita kena terima je la.Tak boleh nak ubah kuasa dan ketetapan Allah kan.

Aku harap aku kuat nak tengok result tu.Kalau dapat straight A's,happy!Kalau tak dapat berkurung dalam bilik.Lumrah aku camtu nak buat camne.Malas nak type banyak-banyak.Jadi typo sebab berdebar gila dan gila dan gila.Tapi nasib baik la rutin harian aku tu macam orang normal je.Tidur masih lena,makan masih kenyang,mandi masih basah and whatsoever.

Ok la bye and Assalamualaikum.

p/s: Minta doa daripada kalian semua.Terima kasih daun keladi
Kamsahamnida!

No comments :

Post a Comment