Thursday, 2 May 2013

Oh my darling Hello!

Post ni takde kena mengena pun dengan tajuk kat atas,tu lagu korea.So last week I was in Kelantan and,,,,,,,,,,,just take a look at the pictures,heee aku malas nk citer panjang



Manik beli masa nak lintas jalan,sempat lagi.Kamek jumpa pasukan T-team tengah warming up kat depan hotel apa entah,yang pasti agak grand la,mat saleh a.k.a coach dia kut pun ada kat situ.Usha?sikit2 je Gambar kak ton pun ada....Malaysian Politics,flags are everywhere.Gempak2,tapi hebat lagi suasana kat kampung aku,bwahaha

#Inikalilah It's all about the future




Tiba-tiba -_-" Sebenarnya terjumpa kat blog lama,masa form 1 mungkin,k bujet gila.Masa ni trending mulut itik tak berkembang lagi,sekarang ni aku memang gelak sakan kalau tengok orang amik gambar spesies macam ni.Memang tak sedar diri betul,sekarang dah insaf.Bertambah haters aku lepas ni (sekali lagi bujet),dah tak boleh nak glemer macam k ton,hahaahaa
Kamsahamnida!

No comments :

Post a Comment