Thursday, 19 September 2013

Tumblr & kakak dorm yang memahami

Di saat semua orang dok nyeyak tido aku berjaga ibarat pak cik guard yang ronda sekolah.Aku tak tahu la kenapa rasa membazir pulak tido tu,malam ni jela rasa membazir,esok2 tak rasa membazir lah pasal penat gilos.

Aku tertarik ngan gambar-gambar lawa ni termasuk kat tumblr semua macam lawa giler pergh




Tadi kan aku baru wish befday bekas kakak satu dorm aka bilik lah nama sewaktu dengannya,aku tak ingat langsung befday kak afzan sama ngan hannah,tapi tebalkan muka ece maruah sebenarnya.Antar gak lah meseg berjela-jela walau 3 hari dah lambat,pendahuluan kasi panjang lah,umpama orang buat salah mesti cakap baik2 dulu sebelum mengaku kesalahan,aku manusia biasa jugak,selalu lupa,wat silap and so onn lah.Nak tahu tak k afzan balas selalu wohoooo walapun kul satu pagi lebih,nampak tak ada chemistry kat situ hoho.Akhir kata,saya rindu kakak2 dorm n adik2 dorm eceh biar sebaya pun aku bagi peluang korang2 perasan muda sekejap,be happy BYE!

sebenarnya eja dorm adalah 'dom' I guess lah
Kamsahamnida!

No comments :

Post a Comment