Monday, 29 December 2014

Malam yang hening tanpa bintang sebab hujan

Lepas SPM pun aku still tidur lewat,apa  punya penyakit la.Penyakit dia sayang nak tido,sebab boleh main internet search benda lagha and don't care sebab esoknya NO SCHOOL FOR YOU ANYMORE.List aktiviti macam-macam tapi biasalah keadaan tak mengizinkan padahal kau pemalas,Papp satu tamparan di pipi,takpa braces dah takde line clear untuk pesta tampar-menampar.Erk macam kasor je bunyinyer.Wish aku lepas SPM,nak tidur pukul 9,motif?Sebab nak awet mudaa,ok aku bercakap macam umur 40 nak awet muda bagai,lepas SPM ni aku tidur hampir pukul dua,tu kira ok lah tu,haritu aku jadi gila korea sekejap aku tidur pukul 4 lebih layan movie tengok oppa,bagaimana pula dengan plan awet muda anda?hurm haremmmmmmm

random drawing sbb takut lupa gigi mana nak pasang getah

>< rindu gila kat dia,kadang2 dia dye diri dia warna pink,kadang2 hijau,kadang2 kuning
#ifonlyyouknowapaakumerapu


Kamsahamnida!

No comments :

Post a Comment