Wednesday, 27 July 2016

Ganbatte

Assalamualaikum,peace.

Start esok aku nak start '30 days of productivity' err rasanya belum terlambat kot.Bunyi dia macam senang tapi bila fikir banyak sangat masa terbuang -_- so at least sebulan sebelum sambung degree tolongla produktif sikit,better late than never katekoo.Aku baru balik dari KL,teman sepupu macam aritu.Balik rumah tengok bilik macam semakin cozy sebab abah tambah decoration tepi tingkap jadi bilik aku makin gelap huhu,habit tido aku akan menjadi-jadi aiseh.Esok nak start jogging!!!Makin gemuk peciter ni,next aku post gambar makanan memang banyak gila makan minggu lepas waaaa makin gemuk makin malas.Aku memang sengaja post so kalau tak ikut plan, diri sendiri la yang malu ehek,takde keje sangat nak memalukan diri sendiri,motip?

By the way aku suka gila lagu You're the inspiration by Chicago dengarla dengarla~~
Kamsahamnida!

No comments :

Post a Comment